MS7 Uitzendbureau
MS7 bestaat 2 jaar / Even Trugkieke
11 Apr 2024 door Maarten Siben

Ik merk dat ik, sinds ik begonnen ben als ondernemer, heel vaak de blik alleen maar op vooruit heb staan. Gelukkig heb ik mensen in mijn netwerk die dan zeggen; kijk eens terug naar waar je bent begonnen. Om dat te doen ben ik aan de vooravond van ons twee jarig jubileum weer in de pen geklommen om een vervolg te schrijven van  “even trugkieke”.

Wat is er het tweede jaar van MS7 ongelooflijk veel gebeurd. Vorig jaar op deze dag zat ik nog steeds achter mijn bureau in de achterkamer van ons huis. Uiteraard is mijn bureau niet weg, want ik ben hier nog vaak in de avonduren te vinden en op deze vertrouwde plek nu ook dit stuk aan het schrijven.

Het tweede jaar zijn er veel stappen gemaakt en hier een kleine terugblik op 2023 – 2024.

Mei 2023     Nieuwe website en software
Door de groei van MS7 en de processen makkelijker te beheersen ben ik op zoek gegaan naar andere software. Na vele leveranciers gesproken te hebben, is er uiteindelijk een keuze gemaakt voor carerix. Een systeem waar we veel zaken efficiënter hebben kunnen inrichten.Het bleef niet alleen bij de software an sich, want de website had ook wel een facelift nodig. In booston heb ik een goede partner gevonden om deze te laten ontwikkelen en ook de nodige efficiency slagen te maken. En het resultaat mag er zeker zijn.

Augustus 2023     Nieuwe locatie

Mijn geliefde bureau in de achterkamer verlaten voor een ander bureau op een nieuwe locatie. Na veel zoeken via MCOMM in contact gekomen met de eigenaar van het pand met een prachtige locatie aan de amundsenweg 23 in Goes waar we tegenwoordig genieten van het mooie uitzicht en onze werkzaamheden verder zullen voortzetten.

September 2023     MS7 verwelkomt Jolanda bij MS7.

Om verdere groei te kunnen blijven realiseren was er uitbreiding nodig op kantoor en zo heb ik in Jo de ideale kandidate gevonden om die uitbreiding te gaan realiseren. Per 4 september gestart in het mooie Goes waarvandaan ze voornamelijk de Zeeuws Vlaamse markt gaat bestieren.

Oktober 2023     Bedrijfsauto’s
Vervoer blijft vaak een probleem voor kandidaten en zo hebben wij ons wagenpark uitgebreid met een tweetal extra bedrijfsauto’s met onze vaste partner Occasion Center Hoeksche Waard en de bestickering namens de Letterzetter.

December 2023     Overname flexbaas en horecabaas en welkom Chabeli

Na diverse overlegmomenten met de toenmalige eigenaren van Flexbaas en Horecabaas, hebben we officieel de overeenkomst bekrachtigd om de werkzaamheden van beide ondernemingen voort te zetten onder de vlag van MS7. Deze strategische overname brengt voor ons ook een nieuwe medewerker mee waarmee wij Chabeli van de Gruiter als nieuwe medewerker op ons kantoor kunnen verwelkomen.

Februari 2024     Inrichten van horecabaas

Na de overname van flexbaas en horecabaas is er achter de schermen keihard gewerkt en hebben we de nodige investeringen gedaan in nieuwe planningssoftware, ontwerpen van een nieuwe huisstijl passend bij die van MS7, een nieuwe website etc..

Maart 2023     Lancering van horecabaas

Horecabaas terug van weggeweest, maar in een nieuw jasje. Een mooi vervolg aan hoe het ooit gestart is en voor mij persoonlijk terug naar waar ik ooit ben begonnen met werken.


Tussendoor is er uiteraard nog veel meer gebeurd, maar dan wordt dit verhaal toch echt te lang. Als ik zo even terugkijk kom ik wel tot de conclusie dat ik niet echt heb stilgezeten. Toch is het gevoelsmatig in een vloek en een zucht voorbij gegaan.


Terugkijkend was het tweede jaar, net als het eerste jaar, een groot avontuur met veel mooie momenten. In een uitdagende arbeidsmarkt is er een hele mooie groei gerealiseerd en hebben we veel medewerkers bemiddeld bij onze opdrachtgevers.

Mede door onze persoonlijke aandacht voor zowel medewerker als opdrachtgever vind ik dat MS7 een mooi bedrijf geworden is, wat ook bevestigd wordt door onze hoge waarderingen in de reviews. En daar ben ik stiekem best trots op.


Maar als je mij dan vraagt ben je al waar je wilt zijn? NEE, nog lang niet. Nog zoveel plannen die ik wil uitvoeren. Nieuwe vestiging in…..

Wij zijn op zoek naar een proactieve Materials Coördinator voor onze supply chain afdeling, gevestigd in Rotterdam en Middelburg. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het tijdig en onder de beste voorwaarden ver... Lees verder

We zoeken een gemotiveerde machinebediende voor onze staalbouwafdeling, met mogelijkheden voor groei en professionele begeleiding. Als je technisch onderlegd bent en veiligheid hoog in het vaandel draagt, verwelkomen we ... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.