MS7 Uitzendbureau

VEELGESTELDE VRAGEN EN DE ANTWOORDEN

Wij vinden het belangrijk dat er snel een antwoord komt op een eventuele vraag, op deze pagina verwerken wij de vragen die het meeste voorkomen zodat je direct het antwoord kan vinden. Mocht je nog een andere vraag hebben mail dan naar info@MS7.nl.

Vragen omtrent ziekte

Ziekmelden dient altijd te gebeuren voor 0900 ‘s ochtends, zorg er voor dat je dit doet bij zowel de opdrachtgever als het uitzendbureau. 
Let op: op sommige werklocaties dien je jezelf minimaal 2 uur van tevoren ziek te melden.
Ziekmeldingen dienen altijd telefonisch gedaan te worden. Doe je dit niet dan loop je het risico dat je niet wordt ziekgemeld. 
MS7 draagt zorg voor de ziekmelding bij het UWV.

Zorg er voor dat zodra je beter bent je dit zo spoedig mogelijk meldt. Als je ook ziek bent gemeld bij het UWV zorg er dan voor dat je ook het UWV op de hoogte stelt.

Aanleveren van gewerkte uren

Gewerkte uren dienen zo snel mogelijk doorgegeven te worden. Uiterlijk maandag 18:00. Dit om er voor te zorgen dat wij op tijd alles kunnen inboeken.
Je kan je uren ingeven via de pdf wat je kan downloaden op de pagina downloads of klik op deze link.

Uren mailen naar info@MS7.nl

Vragen omtrent de verloning

Bij MS7 werken we met een 4 wekelijkse verloning. Elke 4 weken ontvang je je salaris, altijd uiterlijk op de vrijdag. Klik op deze link om naar de betaalperiodes te gaan.

Loonstroken worden uiterlijk de vrijdag verstuurd en ontvang je in de mail.

Vakantiegeld wordt betaald in de laatste week van mei.

Reserveringen bestaan uit vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim. Elke week bouw je reserveringen op naargelang het aantal uur dat je hebt gewerkt.

Algemene vragen

Jazeker, als je het afgelopen jaar nog niet gewerkt hebt als uitzendkracht begin je eerst met een periode van 8 weken zonder pensioenopbouw. Vervolgens ga je naar het basispensioen van Stipp en bouwt de werkgever pensioen voor je op. Na 52 weken kom je in de pluspensioen en ga je ook zelf een bijdrage doen aan Stipp pensioenfonds. Kijk bij downloads voor meer info over pensioen.

Je begint in fase 1/2 met een periode van 52 weken die tellen op het moment dat je werkt in een van die weken. Na deze 52 weken kom je in fase 3 en is er voor de werkgever de mogelijkheid om je 6 contracten te bieden in 3 jaar tijd. Daarna volgt fase 4 en dat is een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je een klacht en gaat er iets niet naar wens meldt dit dan zo snel mogelijk bij MS7. Dit kan via mail of telefoon. Wij zorgen dat de klacht zo snel mogelijk wordt opgepakt.

MS7 stimuleert persoonlijke ontwikkeling en wij denken dan ook graag met je mee. De opleiding wordt getoetst aan een aantal criteria en met jou besproken vooraleer je kan starten met deze opleiding.

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

 

 

Bent u op zoek naar een verandering in uw carrière of wilt u een samenwerking met ons gaan? Of heeft u een andere vraag voor ons?

Wij komen graag met u in contact en een afspraak met een kop koffie is zo gemaakt en geregeld.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.