MS7 Uitzendbureau

Jouw safety carrière als heetwerkwacht start hier

Ben je op zoek naar een spannende nieuwe carrière in de wereld van veiligheid? Overweeg dan om jezelf om te scholen tot de functie van Heetwerkwacht! Heetwerkwachten zijn essentiële professionals die ervoor zorgen dat werkzaamheden met hoge risico’s veilig worden uitgevoerd. Deze functie biedt niet alleen jobzekerheid, maar ook de kans om bij te dragen aan de veiligheid van anderen en te werken in diverse sectoren, zoals de bouw, scheepvaart, olie- en gasindustrie, en meer.

Bij onze omscholing naar heetwerkwacht is iedereen welkom, ongeacht je eerdere opleiding of werkervaring. We hebben met succes kandidaten uit diverse achtergronden omgeschoold, waaronder bijvoorbeeld administratie, horeca, industrie, bouw en schoonmaak.

Waarom kiezen voor een carrière als Heetwerkwacht?

 • Veiligheid staat voorop: Als Heetwerkwacht ben jij de laatste verdedigingslinie tegen potentieel gevaarlijke situaties bij risicovolle werkzaamheden. Je helpt ongelukken te voorkomen en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden volgens strikte veiligheidsvoorschriften verlopen.
 • Veelzijdigheid: Heetwerkwachten werken in diverse industrieën en omgevingen, zoals; (petro) chemische fabrieken, industriële locaties en binnen de scheepsbouw. Hierdoor kun je jouw expertise aanpassen aan verschillende situaties.
 • Kansen voor groei: Naarmate je ervaring opdoet en je vaardigheden verbetert, zijn er mogelijkheden voor specialisatie en doorgroeimogelijkheden binnen de veiligheidssector. Zoals bijvoorbeeld een carrière als coördinator of een functie als middelbaar veiligheidskundige
 • Werkzekerheid: Veel industrieën hebben permanent behoefte aan Heetwerkwachten vanwege strikte veiligheidsvoorschriften. Dit biedt vaak werkzekerheid en stabiliteit in je carrière.
 • Uitzicht op vast contract: bij alle opdrachtgevers van MS7 is er de mogelijkheid om een vast contract te verkrijgen bij de opdrachtgever

Hoe gaan wij te werk

Informatieve bijeenkomst

Het proces begint met een informatieve bijeenkomst of voorlichtingssessie, georganiseerd door MS7. Dit evenement is bedoeld om potentiële kandidaten een dieper inzicht te geven in het beroep van Heetwerkwacht.

Tijdens deze bijeenkomst worden alle aspecten van het beroep uitgelegd, waaronder de verantwoordelijkheden, de vereiste vaardigheden en certificeringen, de werkomgeving en veiligheidsprocedures. Uiteraard kan je ook vragen stellen.

Persoonlijk gesprek met MS7

Natuurlijk, als je na de informatieve sessie nog steeds geïnteresseerd bent in de functie van Heetwerkwacht, dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek om je motivatie en geschiktheid verder te bespreken. We zijn enthousiast om meer te weten te komen over jouw achtergrond en vaardigheden, en om te beoordelen hoe goed je past bij ons team en de rol van Heetwerkwacht.

Gesprek met de opdrachtgever

Uiteraard wil de opdrachtgever ook graag even met je kennis maken en heb je een kort kennismakingsgesprek.

Start opleiding tot heetwerkwacht

Tijdens deze opleiding krijgt je zowel theoretische als praktische training in alle aspecten van het werk van een Heetwerkwacht. Dit omvat veiligheidsvoorschriften, technische vaardigheden en praktijksituaties.

Je gaat de volgende certificaten behalen: VCA-VOL, Buitenwacht, Kleine blusmiddelen en watervoerende armaturen en gasmeten ex-ox-tox

Start met jouw safety carrière

 

Klaar om het werkveld in te gaan, uiteraard wordt je opgevangen op je eerste werkdag door safety professionals die je de eerste periode wegwijs maken op de locatie en het bijbehorende werk.

Alle mogelijkheden die wij bieden

Is uw interesse gewekt en wilt u ook starten als heetwerkwacht?

Wat u allemaal moet doen leggen wij uit in onze online informatiebijeenkomsten die u geheel vrijblijvend kan bijwonen. Schrijf u in voor meer informatie!

Waarom starten als heetwerkwacht?

Als heetwerkwacht zet u vaak uw eerste stappen in de wereld van de veiligheid. In deze operationele functie maakt u van dichtbij allerlei werkzaamheden mee alsook de regels en procedures die hierbij horen. 

De ervaring die u hier opdoet is een mooi begin om kennis op te doen en ervaring te verkrijgen in dit boeiende vak. 

Bent u al in bezit van veiligheidsgerelateerde diploma's en/of certificaten?

WIJ ZOEKEN VOOR DE REGIO'S ZEELAND, ZUID-HOLLAND EN NOORD-BRABANT​

 • Gediplomeerde heetwerkwachten
 • Rijksgediplomeerde brandwachten
 • Objectbeveiligers
 • Evenementenbeveiligers
 • Mobiele Surveillance
 • Middelbaar veiligheidskundige en hoger veiligheidskundige
 • REOb monteurs en sprinklermonteurs
 • Verkeersregelaars

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

 

 

Bent u op zoek naar een verandering in uw carrière of wilt u een samenwerking met ons gaan? Of heeft u een andere vraag voor ons?

Wij komen graag met u in contact en een afspraak met een kop koffie is zo gemaakt en geregeld.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.