MS7 Uitzendbureau

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

In de visie van MS7 maakt personeel het verschil, daarom zijn wij erg gericht op onze mensen. Bij MS7 Uitzendbureau zien we je niet als een uitzendkracht maar als een waardevolle medewerker.

Daarom hebben we de nodige aandacht voor jouw persoonlijke wensen en denken we graag met je mee. Daarbij zijn wij ook pro-actief als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling en informeren we je graag over de mogelijkheden die er zijn. Omscholing staat bij ons hoog in het vaandel.

DE 7 KERNWAARDEN VAN MS7

Mijn energie haal ik uit het begeleiden van mensen naar een nieuwe carrière en het uitbouwen van succesvolle langdurige samenwerkingen met relaties in de safety en security, Techniek, Logistiek en administratieve sector.

Ik ga graag het gesprek aan met kandidaten om zo samen vaardigheden / competenties in kaart te brengen en vooral te kijken naar wat iemand wel kan en hoe we wel iets voor elkaar kunnen krijgen. 

Daarnaast kom ik graag bij bedrijven op locatie om kennis te maken. Dit om zo een goede inschatting te maken wat nodig is om een succesvolle match te realiseren en uw professionele uitdagingen op het gebied van personeel op te lossen.

Timeline image

ZINGEVING EN JE CARRIÈRE

Zingeving en je carrière zijn nauw met elkaar verbonden. Een baan die aansluit bij je persoonlijke waarden en interesses kan leiden tot een gevoel van betekenis en voldoening. Het kan ook bijdragen aan een betere balans tussen werk en privéleven en zelfs de gezondheid en het welzijn verbeteren. Het is daarom belangrijk om na te denken over je persoonlijke doelen en waarden bij het kiezen van een carrière.

GEGARANDEERD SNEL CONTACT

We begrijpen dat snel contact belangrijk kan zijn en doen ons best om zo snel mogelijk te reageren. Ons team streeft ernaar om binnen 24 uur te reageren op alle verzoeken en vragen. Deze snelheid houden wij erin door vervolgens een gesprek met je in te plannen om zo je wensen te bespreken. Hebben wij de baan voor jou in onze database stellen we je dezelfde dag nog voor zodat je snel aan de slag kunt.

NUCHTER EN NO-NONSENSE

De nuchtere Zeeuw, wij houden zaken graag simpel en communiceren open. We beloven geen gouden bergen, we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. En soms is nee dan ook een antwoord.

ONTWIKKELING EN OMSCHOLING

Bij MS7 vinden wij ontwikkeling en omscholing belangrijke aspecten om relevant te blijven op de arbeidsmarkt. Het opdoen van nieuwe vaardigheden en kennis kan bijdragen aan loopbaanontwikkeling en het vergroten van de inzetbaarheid. Omscholing kan nodig zijn om te kunnen blijven werken in een veranderende arbeidsmarkt of bij een carrièreswitch. Het is daarom belangrijk om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en leren gedurende de hele carrière.

BALANS

Een goede balans tussen werk en privé is essentieel voor het welzijn en de productiviteit van werknemers. Het gaat om het vinden van de juiste verhouding tussen werkverplichtingen en persoonlijke activiteiten, zoals familie, hobby's en ontspanning. Wij denken met je mee hoe we het beste er voor kunnen zorgen dat jouw nieuwe baan samengaat met je privé leven.

TEAMGEEST

Wij willen graag dat je je bij MS7 thuis voelt, een plek waar je kan komen om belangrijke zaken te bespreken voor je carrière of eventuele andere zaken. Een plek waar er humor is en veel gelachen kan worden.  Regelmatig een leuke borrel of iets anders in die richting. Iedereen hoort erbij bij MS7.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.