MS7 Uitzendbureau

Onze diensten

Uitzenden

Uitzenden biedt werkgevers flexibiliteit bij het inhuren van personeel, waardoor ze snel kunnen inspelen op veranderingen in de vraag naar arbeid. Ook ontzorgt uitzenden werkgevers op het gebied van administratie en juridische verplichtingen en kunnen ze gemakkelijk tijdelijke krachten inzetten voor projecten of piekmomenten.

Detacheren

Detacheren biedt werkgevers de mogelijkheid om werknemers voor langere tijd aan zich te binden, terwijl ze toch flexibel blijven. Werkgevers hoeven zich geen zorgen te maken over administratieve en juridische verplichtingen en hebben de zekerheid van hoogopgeleide en ervaren werknemers. Detacheren is een goede optie voor bedrijven die zich willen focussen op hun core business.

Werving en selectie

Werving en selectie biedt werkgevers de mogelijkheid om zich te richten op het vinden van de juiste kandidaat voor een langere periode. Dit vermindert het risico op verloop en garandeert een kwalitatief hoogwaardige werknemer. Werkgevers besparen tijd en middelen door de selectieprocedure uit te besteden en krijgen toegang tot een breder aanbod van kandidaten.

Heeft u een vraag of opmerking?

Je vraag of opmerking

 

 

Bent u op zoek naar een verandering in uw carrière of wilt u een samenwerking met ons gaan? Of heeft u een andere vraag voor ons?

Wij komen graag met u in contact en een afspraak met een kop koffie is zo gemaakt en geregeld.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.