MS7 Uitzendbureau

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?

MS7 Uitzendbureau gaat graag een samenwerking met u aan, of het nu gaat om een kortdurende opdracht of een langdurige opdracht. MS7 gaat graag voor u op zoek naar die man/vrouw die het beste past binnen uw organisatie.

Wilt u de medewerker direct bij u in dienst? Dan zetten we voor u speciaal een traject werving en selectie op. 

Vakwerk en maatwerk, daar draait het bij ons om. 

Wij zijn beschikbaar voor uw organisatie in de regio Zeeland, West-Brabant en Rotterdam. Heeft u iemand nodig buiten deze regio dan kijken we op wat voor manier wij kunnen helpen. 

DE 7 KERNWAARDEN VAN MS7

Mijn energie haal ik uit het begeleiden van mensen naar een nieuwe carrière en het uitbouwen van succesvolle langdurige samenwerkingen met relaties in de safety en security, Techniek, Logistiek en administratieve sector.

Ik ga graag het gesprek aan met kandidaten om zo samen vaardigheden / competenties in kaart te brengen en vooral te kijken naar wat iemand wel kan en hoe we wel iets voor elkaar kunnen krijgen. 

Daarnaast kom ik graag bij bedrijven op locatie om kennis te maken. Dit om zo een goede inschatting te maken wat nodig is om een succesvolle match te realiseren en uw personele uitdagingen op te lossen.

Timeline image

PARTNER IN BUSINESS

Wij geloven in de kracht van eenheid, om tot een goede samenwerking te komen is partnering voor ons erg belangrijk. Daarom investeren we in langdurige relaties en zorgen we voor een intensieve samenwerking. Wij willen een toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Eenheid maakt een partner.

BETROUWBAAR

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit kenmerkt zich in hoe wij alles doen. Afspraak is afspraak.

NUCHTER EN NO-NONSENSE

De nuchtere Zeeuw, wij houden zaken graag simpel en communiceren open. We beloven geen gouden bergen, we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. En soms is helaas nee zeggen ook een antwoord.

OPLOSSINGSGERICHT & RESULTAATGERICHT

Wij zijn resultaat gedreven, wat betekent dat we veel in het werk stellen om uw vraag in te vullen. Wij denken graag mee in oplossingen voor uw vraagstukken. Samen klaren we dan de klus.

CREATIEF

Wij denken ook buiten de kaders om, om er voor te zorgen dat u een waardevolle kracht heeft voor de in te vullen functie. Zo kijken we naar oplossingen in scholing, vervoer etc.  Wij zetten graag een extra stap om het wel voor elkaar te krijgen.

KENNIS

MS7 kent de markt en de regio, wij hebben diverse samenwerkingen met gemeentelijke instanties, re-integratie bedrijven en uiteraard het UWV om kandidaten te spreken en screenen voor uw vacatures. Daarnaast hebben wij een groot netwerk in bedrijven in de regio Zeeland en omstreken. Uiteraard komen wij graag op bezoek om uw bedrijf echt te leren kennen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.