MS7 Uitzendbureau
EVEN TRUGKIEKE
01 Nov 2022 door Maarten Siben

Wow, we zijn al weer een half jaar onderweg met MS7.

Time flies when you’re having fun en dat is waar het om gaat: FUN.

Op persoonlijk vlak wilde ik een bedrijf opzetten waarbij ik plezier heb in hetgeen ik doe, de vrijheid heb om tijd zelf in te richten en er uiteraard een boterham mee kan verdienen.
Ik kan zeggen dat ik in alle 3 geslaagd ben, wel met de kanttekening dat de vrijheid qua tijd beperkt is door de vele uren die gewerkt worden.

Op professioneel vlak wilde ik een bedrijf opzetten waarbij er brede aandacht is voor de medewerker en een kwalitatieve dienstverlening voor de opdrachtgever. Vanuit zowel de medewerker als de opdrachtgever heb ik positieve signalen ontvangen dus we zijn op de goede weg.

Toen ik in maart begon met het plannen van MS7 heb ik zowel met mijzelf als mijn vrouw afgesproken dat we het een half jaar de tijd gaven om de onderneming op te zetten. Daarna zouden we een keuze maken in hetgeen we zouden doen. Stoppen of doorgaan.

Die keuze is inmiddels gemaakt: MS7 gaat door!

De eerste maanden waren soms taai, zeker in het begin was het soms lastig om de positieve vibe in stand te houden. Iemand gestart, stopt wegens motivatie. Iemand gestart, stopt wegens ziekte. Iemand gestart, stopt door andere carrière mogelijkheden. Erg frustrerend op sommige momenten.

In het begin heb ik nog wel eens gedacht waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen?

Maar het harde werken werd uiteindelijk beloond. Langzaam aan kwam er wat meer stabiliteit in het aantal werkende medewerkers en zo kwamen de eerste inkomsten binnen. Mede dankzij een goed netwerk groeide het aantal medewerkers en opdrachtgevers gestaag door.

Inmiddels is er een hele leuke groep met medewerkers ontstaan en ik vind het super gaaf om dit te kunnen faciliteren.

Zodra er wat stabiliteit kwam, werd ook de start gemaakt voor de certificeringen. De eerste die gedaan moest worden was de NEN-4400, deze werd ook gelijk behaald op 11-08-2022.
Door het behalen van de NEN-4400 hadden we gelijk de vervolgstap gezet voor de VCU en ook deze is gelijk behaald op 30-08-2022.

Deze noodzakelijke stap heeft nu ook de deur geopend om binnen de petrochemie te kunnen opereren waardoor onze mogelijkheden breder worden.

Dus met trots kan ik zeggen dat het opzetten van MS7 een succes is geworden. Het bedrijf is gezond, gecertificeerd en zeer belangrijk: het bestaat uit een leuke groep medewerkers en opdrachtgevers.

Ik ga door met wat mijn werk zo leuk maakt:

Mensen mogelijkheden bieden voor een bestaande of nieuwe carrière en opdrachtgevers ontzorgen met de oplossingen die ik hun kan bieden.

De eerste doelen zijn behaald voor het eerste half jaar, nu toewerken naar de volgende doelen. Nog meer leuke medewerkers zien te vinden en die te matchen met de leuke vacatures die wij hebben is sowieso het eerste doel.

Tja, en wat nog meer? Een vestiging openen? Personeel aannemen?

Wordt vervolgd….

Wil je werken bij een bedrijf waar je meer bent dan een nummer en waar er meer dan voldoende persoonlijke aandacht is voor jouw persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wil jij werken in een winkel waar je het onderscheid ka... Lees verder

Nieuw

Ben jij gepassioneerd over het herstellen van de glans van gebouwen en het behouden van hun integriteit? Wij zijn op zoek naar een gedreven individu om ons team te versterken als specialist in gevelreiniging Lees verder

Nieuw

We zijn op zoek naar een enthousiaste en professionele receptioniste op oproepbasis om het team te versterken. Als receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en bezoekers, en speel je een cruciale rol ... Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.