MS7 Uitzendbureau
EEN DROOM IS BEGONNEN
08 Feb 2022 door Maarten Siben

Als kleine jongen van 14 heb ik altijd de droom gehad een eigen zaak te beginnen in de horeca. Het leek mij fantastisch een eigen restaurant of hotel te runnen. Een naam had ik al bedacht en stond prominent op mijn bouwwerk van lego. In de weg van het leven kan een bestemming soms wijzigen, maar die droom is nooit weggegaan.

Nu 25 jaar later heb ik de keuze gemaakt om alsnog deze stap te gaan zetten, niet in de horeca maar in de uitzendbranche. Na inmiddels 11 jaar in de arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt ga ik dan nu mijn eigen uitzendkantoor starten. Naast de andere honderd ideeën die al rondspoken in mijn hoofd heb ik maar eerst de focus gelegd op de naam.

Maar ja, de naam die bovenaan mijn bouwwerk van lego stond is niet passend voor een uitzendbureau dus hoe ga ik het noemen. Hier heb ik wel de nodige avonden en nachten over nagedacht. Toen kwam het moment dat mijn oma haar eindbestemming in zicht was gekomen en zij zich kon verenigen met mijn opa die daar al was. Mijn opa en oma hadden de bijnaam zeno gekregen door de hond die zij ruim 35 jaar geleden gehad hebben, dus dat gaat al even terug.

De naam zeno klonk eigenlijk best wel mooi, de letter z overeenkomstig met de letter van het mooie zeeland waar ik woon, de naam heeft ook een betekenis gastvrij wat zeker past bij de visie waar ik mee aan de slag wil en een mooie manier om twee fantastische mensen te eren door hun naam te laten voortleven in mijn bedrijf.

Nieuw

Ben je op zoek naar een spannende nieuwe carrière in de wereld van veiligheid? Overweeg dan om jezelf om te scholen tot de functie van Heetwerkwacht! Heetwerkwachten zijn essentiële professionals die ervoor z... Lees verder

Nieuw

Ben jij gepassioneerd over het herstellen van de glans van gebouwen en het behouden van hun integriteit? Wij zijn op zoek naar een gedreven individu om ons team te versterken als specialist in gevelreiniging. Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.